27 Nisan 2024 Cumartesi

İŞTE HALKIN VALİSİ AĞLAYARAK GELEN GÜLEREK AYRILIYOR

Vali Şehmus Günaydın tarafından yaklaşık bir yıldır gerçekleştirilen Halk Günü buluşması gerçekleştirildi. Her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilen Halk Günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Isparta

HABER: HÜSEYİN AYBATILI - GÜLKENT GAZETESİ

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında başlayan Halk Günü buluşmaları aralıksız olarak devam ediyor. Buluşmalarda vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm bulabilmek için İş-Kur, İl Milli Eğitim ve sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri de hazır bulunuyor.

1 YILDA 1600 KİŞİ KATILDI

Halk Günlerinde vatandaşların değişik konulardaki arzularını, taleplerini ve dileklerini dinlediklerini aktaran Vali Günaydın, özellikle yoğun şekilde talep gelen kurumların yetkililerinin de toplantılarda hazır bulunduğunu söyleyerek bugüne kadar 1600 kişinin Halk Gününe katıldığını kaydetti.

Vali Günaydın “ Bu önemli bir rakam vatandaşlarımızı birebir dinlemek, dertlerini bizlerle paylaşmaları çok önemli. Dinlediğimiz konuların birçoğunu çözüyoruz. Tabi her sorunu çözmemiz mümkün değil ama en azından çözülmeyen sorunun sebebini de aktararak vatandaşımızı kafasında soru işaretlerini gideriyoruz.

“YARIN GEL” DEMEK YOK

Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum: Çarşamba günleri saat 10:00’da Halk Günleri yapıyoruz. Halk  Günlerine gelerek birebir bizlere dertlerinizi anlatabilirsiniz. Ancak vatandaşlarımızın beklemeye tahammüllü olmadığı sorunları olabilir, tüm kamu kurumlarımızın müdürleri bu sorunların çözümüyle ilgilenecek. Vatandaşlarımız acil konularda kurumlarımıza ulaştığı zaman “yarın gel” demek yok. Daire müdürlerimizden birebir vatandaşlarımızla ilgilenmesini istiyorum. Çünkü vatandaşımız derdini en yetkili kişiye anlatmadığında kendini rahat hissetmiyor. Hep ifade ettiğim gibi bizim bu koltuklarda oturma sebebimiz vatandaşımıza hizmet etmektir. Bu bakımdan vatandaşımızın haklı talepleri vakit kaybetmeden yerine getirilecektir.” dedi.

AĞLAYARAK GELEN GÜLEREK GİDİYOR

Halk Günü görüşmesinden çıkan vatandaşlar ise uygulamanın çok memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını aktardılar.

Halk gününe katılan vatandaş, bu uygulamanın tüm kurumlarda olması gerektiğini belirterek şunları söyledi “ Gönül isterdi ki tüm kamu kuruluşlarında böyle uygulama yapılmasını isterdik. Şimdilik sadece Valiliğimizde yapılıyor. Bizler çok mutluyuz, buraya gelip sayın Valimize derdimizi anlatıyoruz. Tabiri caizse içimizi döküyoruz çok güzel bir uygulamaya imza attılar. Bu uygulamadan şunu görüyoruz. Valimiz halkın içinde yani vali halkla, koltuğun valisi değil. Bu uygulamayı Isparta’da hayata geçirdiği için sayın valimizi tebrik ediyorum” dedi

Halk gününe katılan diğer bir vatandaş ise dördüncü kez geldiğini belirterek, memnun olduğunu her  sorunlarını sıkıntıları Valiliğin çözüm bulduğunu dile getirdi. Halk Gününe gelen bazı vatandaşlar ise daha önce ilettikleri sorunların çözülmesinden dolayı teşekkür etmeye geldiklerini söyeldiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sayın valim

06 Kasım 2017 Pazartesi 21:02

Birde gereksiz yere çıkartmış olduğunuz sydv çalışanları icin bir çözüm bulsanız ne güzel olur öyle değilmi

zeyno

06 Kasım 2017 Pazartesi 16:33

esnafı ezen vali ve belediye başkanı istemiyoruz soyadınızda aynı akrabamısın siz anlayamadım

Ali

06 Kasım 2017 Pazartesi 07:59

Sayın Valim cumhurbaşkanımızın dediği gibi efendimiz değil hizmet etmek için var.Isparta çok şanslı böyle bir valiye sahip olduğu için. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mahalleli

06 Kasım 2017 Pazartesi 01:45

Sayın valim birde şu mahalle aralarında bulunan bar görünümlü gazinoların şehir dışına gönderilmesine vesile olursanız mahallelinin çok ama çok hayır duasını alırsınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR